Aarrekampuksen ohjelmapalvelut

Tässä esimerkkejä Aarrekampuksen tuottamista palveluista, ota yhteyttä ja kysy sinulle ja ryhmällesi tarjousta!


Liikunta, pelit ja leikit

Frisbeegolf

Kiinnostaako frisbeegolf? Jos vastasit kyllä, tämä on juuri oikea paketti sinulle! Perehdymme lajin alkeisiin ja vietämme riemullisen ulkoiluhetken kauniille harjualueelle rakennetun Sähköpari Partaharju Disc Golf-radan väylillä kiekkoa heitellen. Aivan pienemmille tarjolla oma rata Partaharjun piha-alueella.

Kesto: 1-2 h
Osallistujamäärä: 5-20
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus
Muuta: Mahdollisuus yhdistää esimerkiksi nokipannukahvit tai makkaranpaistoa.


Luovaa toimintaa

Sketsipläjäys

Oletko huumorimiehiä tai –naisia? Nyt pääset toteuttamaan itseäsi ja hyödyntämään mielikuvitusta sketsien merkeissä. Suunnittelemme ja toteutamme sketsejä niin, että jokainen pääsee osallistumaan toteutukseen ja myös katsomaan toisten sketsejä.

Kesto: n. 1 tunti
Osallistujamäärä: 5-25

Kasvomaalauksen perusteet

Oletko koskaan harkinnut opettelevan kasvomaalausta, tai muuten vaan kiinnostunut siitä? Käymme perusteet läpi ja pääsemme maalailemaan itseämme ja toisiamme mitä hauskimmilla tavoilla. Tule mukaan maalaamaan ja saamaan varmasti hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja!

Kesto: 60min
Osallistujamäärä: 5-20

Pajun taitto

Luontoaskartelun perustaitoihin kuuluu pajuntaitto. Paju taittuu vaikka miksi, joten eikun vaan kokeilemaan! Ohjelmaan kuuluu myös luonnossa kulkemista, kun etsimme pajuja joita käyttää omassa työskentelyssään. Mitä sinä haluaisit pajusta taittaa?

Kesto: 1-2 tuntia
Osallistujamäärä: 5-15
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus, osa toiminnasta tapahtuu ulkona
Saatavuus: Toteutus riippuu vuodenajasta

Kerro se maalaten – maalaustohina

Maalatessa päästään toteuttamaan itseään, ja mikä parasta; kauniissa Pieksämäen maisemissa. Siitä on kyse maalaustohinassa, kun saa siveltimen käteen ja pääsee luomaan omaa sielunmaisemaa joko kenties taivaanrannan siluettia kuvaten tai omaa mielikuvitustaan hyväksi käyttäen.

Kesto: 2½tuntia
Osallistujamäärä: 7-25
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus, osa toiminnasta voi tapahtua ulkona
Saatavuus: Toteutus riippuu vuodenajasta

Kamera käteen ja menoks!

Nyt on oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan valokuvausta Pieksämäen kauniissa maastossa loistavassa seurassa. Mietitään kuvakulmien ja valotusten merkitystä ja käydään lopuksi yhdessä läpi aikaansaannokset positiivisella hengellä. Jos valokuvaus on sinun juttusi, niin silloin on tämäkin!

Kesto: 1 ½ tuntia
Osallistujamäärä: 5-25
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus
Muuta: Omat kamerat mukaan (kännykkäkamerakin käy)


Luonto ja elämys

Elämystä ruuanlaittoon

Oletko koskaan miettinyt, miten trangialla tehdään ruokaa ja miten luonnon omia marjoja ja muita aineksia voi käyttää ruuanlaitossa? Miten puolukka liittyy välineiden puhdistamiseen ja mustikka väriaineisiin? Entä millaisia pieniä herkkuja voidaan tehdä helposti nuotiolla?

Elämystä ruuanlaittoon – parin tunnin toiminnallinen tietopaketti ruuanlaitosta luonnossa innostuttaa sinua uudemmankin kerran lähtemään luontoon tekemään ruokaa. Tehdään ja nautitaan yhdessä aikaansannoksista!

Kesto: 1 ½ -2 h
Osallistujamäärä: 5-30
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus

Hiking – päivävaellus

Oletko innokas reippailija ja nautit luonnossa liikkumisesta? Silloin hiking on sinun juttusi!

Päiväretkellä pääset tutustumaan Partaharjun ja Nikkarilan alueen kauniiseen ja ihmeelliseen luontoon ja samalla nauttimaan liikunnan ilosta. Hikingin aikaan myös kokeillaan retkikeittimen eli trangian käyttöä ja nautitaan pienimuotoinen lounas luonnon keskellä.

Kesto: 3-4 tuntia
Osallistujamäärä: 5-20
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus

Lumikenkäily

Nyt on oiva mahdollisuus päästä kokemaan lumikenkäilyn viehättävyys! Pieni lumikenkäilyretki Partaharjun maastossa. Matkan varrella pääsee halutessaan nauttimaan trangiaruokaa ja tietenkin itse tehtynä!

Kesto: 3-4 tuntia
Osallistujamäärä: 7-15
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus
Saatavuus: Talvisin

%d bloggaajaa tykkää tästä: